Er moet nog zoveel gebeuren……

Wij hebben weer mooie donaties en subsidies in ontvangst mogen nemen in de afgelopen maanden. Daar zijn wij heel erg dankbaar voor. Onze eigen evenementen en acties die wij zo graag voor u organiseren, ook buiten de kerk, zijn door de Corona helaas op een laag pitje gezet.

Kerstmis komt er nu aan en de Stichting heeft een leuk initiatief ontplooid met de verkoop van chocolade en kerststukjes (zie nieuwsbericht). Gaat u vooral kijken op deze dagen bij Life & Garden vanaf 21 november 2020!

Kerstmis is een tijd van saamhorigheid en geven. Samenkomen zal niet altijd mogelijk zijn. Een goed Kerstgevoel krijgen door te geven is wel altijd mogelijk, ook – en misschien wel juist –  in deze tijden. Wij verzoeken u vriendelijk om ook aan de wederopbouw van de kerk te denken bij een mogelijk Kerstgeschenk. U kunt doneren op: NL76 RABO 0302 3505 00 op naam van Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus o.v.v. “herstel kerk”. Is IDEAL makkelijker voor u klik dan hier.

Als u wellicht een wat permanenter karakter aan uw gift wilt geven, denkt u dan eens aan een vijfjarige overeenkomst tot schenking. Wat u dan aan een goed doel met een ANBI nummer schenkt, kunt u aftrekken van de belasting! Op de pagina donateur worden staat hoe u dit kunt regelen.

Hartelijk dank

Namens Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus
Lenie Zandvliet