Kerststukjes te koop met St. Urbanus Chocolade

De Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus hebben een nieuwe actie rondom kerst: de verkoop van kerststukjes met St. Urbanus Chocolade. De kerststukjes worden gemaakt door een tiental vrijwilligers, allen met een eigen stijl. Het assortiment is dus zeer divers. Hoog, laag, klein, komt u maar uitzoeken. We worden geholpen door sponsoren die allerlei kerstartikelen voor het bloemschikken schenken. Hierdoor draagt elk verkocht kerststukje significant bij aan de herbouw van de St. Urbanuskerk.

De kerststukken zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze smaken ook goed door toevoeging van een heerlijke Martinez St. Urbanus chocoladereep. En voor bedrijven is het blikje een echt origineel cadeau uit Amstelveen.

De verkoop is bij LIFE & GARDEN AMSTELVEEN. Ja, u leest het goed: het tuincentrum is vanaf 21 november tijdelijk weer geopend tot de kerst. U kunt er terecht voor prachtige kerstbomen, kerstartikelen en er staat een ware kerststallententoonstelling.

In het tuincentrum hebben wij vanaf dinsdag 1 december een eigen afdeling voor de verkoop van kerststukken en de St. Urbanus Chocolade. Met aankoop hiervan steunt u de herbouw van de Urbanuskerk. De omzet is voor 100% voor de actie Help Ons Uit De Brand van de Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus. Wilt u helpen met de verkoop? Maak het bekend bij vrienden en bedrijven! Of nog beter: verkoop de kerststukken voor ons, dan hebben wij nog een verrassing voor u. Liefst aanmelden vóór 15 december.

Wilt u iemand verrassen met een origineel cadeau in december? Wij hebben het voor u: Kerst attenties al vanaf twee euro vijftig. Ook onze St. Urbanus Chocolade bieden wij aan in een feestelijke verpakking. De Urbanus winkel is een lust voor het oog om te bezoeken.

LIFE & GARDEN, Handweg 121 te Amstelveen
vanaf 21 november
Openingstijden: ma-vr 9-18 uur; za 9-17 uur; zo 12-17 uur

AANBIEDING ALLEEN BIJ LIFE & GARDEN
Bij aankoop van een doos St. Urbanus Chocolade met tien blikjes of repen een GRATIS kerststuk!!

Chris van den Helder
Telefoon 06 – 27 88 69 66
E-mail chocolade@helponsuitdebrand.com