Het weer speelde parten bij Kerst aan de Poel op 22 december 2023

Dit jaar werd er ook weer een prachtige Kerstbijeenkomst in de tuin van de Urbanuskerk gepland. Alles was al voorbereid: de tuin was voorzien van een laag zand en loopvlonders, de kerststal was prachtig uitgelicht en de wensvijver was gevuld met water. De kerstbomen en lichtslingers gaven een prachtige sfeer aan de tuin naast de Urbanuskerk. Maar toen kwam er heel veel wind en regen en veranderde de tuin in een modderpoel en lag alles overhoop.

Het team onder leiding van Chris en Michaëla hebben op 21 december wonderen verricht. Ook door de bereidwilligheid van Hans en zijn team van het Noorddamcentrum om op zo’n korte termijn ruimte ter beschikking te stellen, konden alle festiviteiten toch nog doorgaan.

De zaal was sfeervol versierd en ook de kerstman in zijn arrenslee ontbrak niet. Een groep kinderen en Ria voerden een kerstverhaal op. Het koor Grof Volkoren en het Dickenskoor zongen prachtige kerstliederen. Amanda trakteerde op de voordracht van zelf geschreven Kerstgedichten en ondertussen kon iedereen genieten van chocolademelk, glühwein en een heerlijke wafel.

Dankzij alle enthousiaste vrijwilligers kunnen we terugkijken op een hectische, maar mooie Kerst aan de Poel.

Eind goed al goed.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.