Kerst aan de Poel in Noorddamcentrum

Onder het motto Kerst aan de Poel, zijn dinsdag 12 december de bezoeken begonnen van basisschoolkinderen van o.a. de Triangel aan de levensgrote kerststal in de tuin van de Urbanuskerk in Bovenkerk.

De kinderen wordt het kerstverhaal verteld en ze krijgen warme chocolademelk of limonade met een koekje. Daarna mogen ze een kaarsje in de wensvijver laten drijven. Tenslotte bezoeken ze de kerk met een korte rondleiding en kunnen ze vragen stellen. Ondanks het niet zo mooie weer toch heel veel enthousiaste gezichten.

Als er geen schoolklas is kan iedereen elke dag van dichtbij de kerststal komen bewonderen. Ook zijn er prachtige kerstbomen en kerststukjes te koop, speciaal in het weekend van 15, 16 en 17 december wordt het een speciale sfeervolle verkoop. Tenslotte is er op 22 december een kerstsamenzang Kerst aan de Poel. Een Dickenskoor treedt op en er zijn heerlijke versnaperingen.

Kerst aan de Poel is mogelijk gemaakt door:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.