DE URBANUS OPENT HAAR DEUREN

Wij zijn zo verheugd om te kunnen berichten dat onze kerk weliswaar nog niet geheel gereed is, maar al wel voldoende herbouwd is om een aantal mooie concerten te kunnen geven! De medewerkers van onze Stichting, de Koren en de orkesten zien er heel erg naar uit u weer te mogen verwelkomen. Hieronder een overzicht van de eerstkomende optredens.

Programma 2023 Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus

5 maart Alphens Kozakkenkoor Benefietconcert
25 maart Amstel gospel choir – jubileum concert – Let’s celebrate
31 maart Bachs Matthäus en het Pauluskoor Amstelveen

16 april Feestelijke dag om de inzegening van de Urbanuskerk te vieren
In april 2023 vindt de inzegening plaats van onze fraaie Urbanuskerk na de jaren van herbouw. Wij zien er naar uit! Kijkt u op onze website voor de festiviteiten rond deze feestelijke inzegening !

13 mei Big Band PeeWee’s Problem, van de muziekschool Amstelveen. Deze jonge muziekkanten tussen de 17 en 25 jaar, zullen een spetterend op treden verzorgen !!

3 juni 24 uur Amstelveen
In het kader van 24 uur Amstelveen zal onze stichting enkele activiteiten ontplooien waaronder de inmiddels bekende “Open toren dag”. Waarschijnlijk kunnen er ook rondleidingen in de kerk worden gegeven. Kijk op onze social media om alle activiteiten te ontdekken!

6 juni Harmonie Orkest Amstelveen
Om 15:00 uur is er tevens een optreden ter viering van het 101-jarig bestaan.

4 november excursie naar Cuypers monumenten.
Noteert u vast in uw agenda: op zaterdag 4 november organiseren we weer een mooie excursie naar Cuypers monumenten. T.z.t. zal het programma bekend worden gemaakt op onze website.

Oproep vrijwilligers

Voor alle activiteiten die de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus ontwikkelt, zijn er altijd vrijwilligers nodig die kunnen assisteren bij bijv. opbouw bij evenementen, catering tijdens evenementen etc. Als u het leuk lijkt een steentje bij te dragen neemt u dan a.u.b. contact op met ons secretariaat (zie onder).

Namens Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus:
Lenie Zandvliet
leniez@ziggo.nl

www.vriendenbovenkerkseurbanus.nl
www.helponsuitdebrand.com
www.facebook.com/Stichting-Vrienden-Bovenkerkse-Urbanus
secretariaat: vriendbov.urbanus@gmail.com

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.