Soiree hele belevenis

Beste Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus,

Wat een verrassing om de uitnodiging van de Vrienden, om op 29 december 2022 voor alle vrijwilligers een Soiree te krijgen. Bij binnenkomst in de kerk werd ons uitgebreide informatie aangereikt over het programma. Familie De Brie met Jack de Brie (Piano), Andrea Wittchen (Sopraan) en Alexander de Brie (Piano en Orgel).

Bij het Jozefaltaar stonden tweeprachtige aangeklede bars met drankjes die we aangeboden kregen. Wat geweldig om zoveel vrijwilligers en bekenden te zien. Het was gelijk weer als vanouds. Gezellig met bekenden babbelen over hoe mooi de kerk is geworden en wat een werk dat allemaal geweest moet zijn.

Na plaatsgenomen te hebben op de mooie bekleden kerkbanken kregen we een openingstoespraak van Clem Venne. In de toespraak door pastoor Jongerden werd de parochiepenning uitgereikt aan Clem Venne voor zijn vele verdienste en inzet voor de stichting Vrienden.

Waarna de fondsthermometer in twee etappes werd ingevuld eerste door Chris Helder en Edwin Barentsen tot € 1.000.000,- waarmee het doel van 2022 voor de led-verlichting is gehaald. Daarna was het aan Paula Valent om een volgende stap in te kleuren naar € 1.175.000,-. Hierin zat een groot aandeel van subsidies.

Hierna hebben we genoten van het Concert met de familie De Bie, die ons allemaal verrasten. Met hun mooie piano en orgel spel en Andrea met haar Sopraanzang. We konden ook we meezingen met enkele liederen.

Alexander veel succes in Oostenrijk Wenen met je studie jaren. Daarna de gezellige drankjes en hapjes plus snacks alles uitstekend verzorgt zo was de avond zeer geslaagd. Zelfs bij het verlaten van de kerk kreeg iedereen nog een mooie gele roos mee naar huis.

Alle medewerkers die voor deze avond gezorgd hebben hartelijk dank daarvoor

Een gezegend en gezond 2023 toegewenst.

Vriendelijke groet Elly Tetteroo

Noot redactie: Zie ook het artikel over de fondsthermometer.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.