ACTIE Sponsordiner voor led-verlichting St. Urbanuskerk en -toren

De restauratie van de St. Urbanuskerk schiet op. Buiten gebeurt er niet veel meer. Het werk is verplaatst naar het interieur in de kerk. Toch is er één element dat buiten nog uw aandacht verdient. Deze winter willen we dat toren en kerk mooi verlicht zijn in het donker. Met de verkoop van de St. Urbanus Chocolade en andere acties willen wij voor de verlichting een bedrag van € 17.000,- bij elkaar krijgen.

Voor één dag wordt ons prachtig vernieuwde Noorddamcentrum omgetoverd tot
Restaurant De Toren van Bovenkerk.

Wij organiseren éénmalig op zaterdag 5 november 2022
in het Noorddamcentrum een sponsordiner.

De avond begint om 17:30 uur en eindigt rond 22:30 uur. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en er staat een uitgebreid buffet met warme en koude gerechten. Het diner begint om 18:30 uur. Tussen de gangen door hebben we verschillende vormen van optredens. Op deze avond kunt u voor de speciale prijs van € 50,- all-in eten, drinken en plezier maken. Boekt u voor 8 personen ineens, dan zit u gezellig aan één tafel bij elkaar. Hoe wij de chocolade combineren met het diner blijft nog een verassing….

Familie, vrienden, bedrijven, u bent allen van harte welkom. Wilt u iemand verrassen om mee te dineren, hiervoor hebben wij prachtige cadeaubonnen! Meld u op tijd aan, want het aantal kaarten is beperkt!!

Meld u nu aan en klik op deze knop.

Reserveren kan natuurlijk ook per mail chocolade@helponsuitdebrand.com.

Met hartelijke groet,

Team St. Urbanus Chocolade
Edwin Barentsen en Chris van den Helder

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.