Nieuwe smaak karamel zeezout van de St. Urbanus Chocolade

De St. Urbanus Chocolade komt vanaf 1 september 2022 met de nieuwe smaak karamel zeezout uit. Daarmee zijn de smaken melk, puur en wit met een vierde smaak uitgebreid. Chris en Edwin gaan met de nieuwe smaak het vierde jaar in om geld bij elkaar te krijgen voor het herstel van de kerk.

Vorig jaar is het gelukt om de geluidsinstallatie bij elkaar te krijgen en dit jaar staat in het teken van de verlichting van de toren van de kerk. We hopen samen met al onze “chocolade klanten” de laatste € 17.000,- bij elkaar te krijgen.

We starten met de voorverkoop op zondag 28 augustus 2022 in het Noorddamcentrum tijdens het 40-jarig priesterschap in Amstelveen van pastor Jan Adolfs. We zijn ook te vinden op de Open Monumentendagen 10 en 11 september 2022 bij de kerk.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.