Start actie Zorgcompliment 2021

Alle mensen die in Amstelveen in de zorg werken, verdienen een dik compliment als het aan helponsuitdebrand.com ligt. Die willen die pluim aan de hele zorg van Amstelveen uitdelen namens alle inwoners, bedrijven en instellingen. Helponsuitdebrand.com biedt u de mogelijkheid om mee te doen. Voor elke donatie van € 4,- euro kunnen zij één compliment uitdelen. Een compliment bestaat uit een luxe blikje met een flinke reep van 200 gram en een bedankkaart. De omvang van de actie wordt begroot op 4.000 complimenten. Net na de start zijn er al meer dan 1.300 complimenten gedoneerd. Het actuele aantal kunt u zien op de actiepagina op de website. De actie heeft een looptijd tot eind maart 2021.

Meehelpen door te doneren?

De zorg staat sinds maart 2020 constant onder druk. Iedereen kent de verhalen van radio en televisie. Het drama dat aanvankelijk startte met de focus op de Intensive Care afdelingen in de ziekenhuizen, breidde zich snel uit naar de tehuizen voor onze ouderen en minder validen, naar revalidatieafdelingen en de thuiszorg. Er zijn nauwelijks instellingen die zich daaraan kunnen onttrekken.

De zorg in Amstelveen bestaat uit het Ziekenhuis Amstelland, de Zonnehuisgroep, Brentano, Amstelring, Ons Tweede Thuis, GGZ in Geest met Amstelmere, de thuiszorg en nog enkele andere instellingen. De organisatie van Zorgcompliment2021 wordt door helponsuitdebrand.com gedaan. Er staat een groot vrijwilligersnetwerk tot onze beschikking. Helponsuitdebrand.com is een onderdeel van de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus.

Helponsuitdebrand.com zet zich normaliter in voor de verkoop van de St. Urbanus Chocolade. Dat doen wij om fondsen te werven voor het bekostigen van de extra’s bij het herstel van de St. Urbanuskerk in Amstelveen, een Rijksmonument van Pierre Cuijpers dat niet alleen wordt ingezet door de R.K.-gemeenschap, doch ook door de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus voor sociale, culturele en maatschappelijke evenementen.

Al twee jaar lang is de verkoop van de St. Urbanus Chocolade een groot succes en er zijn 10.000 repen per jaar verkocht. Tijdens deze acties nam een Amstelveens notariskantoor het initiatief om speciale blikjes chocolade te sponsoren en als “zorgcompliment” af te laten leveren bij Ziekenhuis Amstelland. Het notariskantoor spoorde helponsuitdebrand.com aan om meer bedrijven daarvoor te interesseren en dat lukte! Zo is de actie “Zorgcompliment 2021” geboren, waarbij helponsuitdebrand.com nu de verkoopprijs heeft gehalveerd als geste aan de mensen die in Amstelveen in de zorg werken.

Contactgegevens

Chris van den Helder
telefoon 06 – 27 88 69 66
e-mail chocolade@helponsuitdebrand.com.