Verkoop Kerststukjes gestart

De aankleding van de St. Urbanus chocoladewinkel is afgelopen donderdag van start gegaan. Diezelfde middag zijn de bloembinders begonnen met het maken van kerststukjes. De winkel in het pand van Life & Garden is inmiddels ingericht en er staat een mooie collectie aan kerststukjes. Ook de klanten weten de winkel al goed vinden. Daarmee is de verkoop 10 dagen eerder begonnen dan aanvankelijk bedacht.

Wat een verrassing was het toen burgemeester Tjapko Poppens de St. Urbanus Chocolade kwam kopen!

De bloembinders maken kerststukjes in allerlei soorten en maten. Er zijn grote kerststukken die bijv. prachtig als eyecatcher op een salontafel staan. Of neem de traditionele kerststukjes met vier adventskaarsen of één enkele kaars. Er zijn kerststukjes met kerstballen en stukjes in een specifieke kleur. Ook hangende kerststukjes zijn verkrijgbaar. Er is voor elk wat wils en voor ieder budget. Ook zijn er leuke acties.

LIFE & GARDEN, Handweg 121 te Amstelveen
vanaf 21 november, ook zondags open.
Openingstijden: ma-vr 9-18 uur; za 9-17 uur; zo 12-17 uur

AANBIEDING ALLEEN BIJ LIFE & GARDEN
Bij aankoop van een doos St. Urbanus Chocolade met tien blikjes of repen een GRATIS kerststuk!!

Chris van den Helder
Telefoon 06 – 27 88 69 66
E-mail chocolade@helponsuitdebrand.com