St. Urbanus Chocolade

Verpleegkundigen cohort afdeling nemen zorgcompliment in ontvangst

Op vrijdagmiddag om 15:00 uur ontvingen 500 ZORGmedewerkers van het Ziekenhuis Amstelland een zorgcompliment in de vorm van een blikje St. Urbanus Chocolade.

Chris van den Helder gaf bij de overhandiging een kleine toelichting namens de anonieme gever. Hij benadrukte vooral de grote waardering voor al het werk dat de verpleegkundigen verzetten. Het is begrijpelijk dat de omstandigheden voor patiënten en hun families soms tot onbegrip of frustratie leidt, maar dit zou nooit op verpleegkundigen afgereageerd mogen worden. Helaas worden verpleegkundigen steeds vaker blootgesteld aan verbaal geweld.

Chris van den Helder met de chocokar voor het Ziekenhuis Amstelland. Het zorgcompliment zal zo worden overhandigd.