Rabo ClubSupport

Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 gaat van start!

De Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus doet dit jaar mee met de actie Rabo ClubSupport.

De buitenverlichting van de Urbanuskerk is aan vervanging toe. Wij zetten ons in om de halogeen buitenschijnwerpers van toren en overige delen van de kerk te vervangen voor duurzame LED spots. Deze zijn kostbaar, maar hebben een langere levensduur en zijn een stuk energiezuiniger. Op jaarbasis verwachten wij ten opzichte van de oude spots ongeveer € 3.400,- per jaar op de stroomkosten te besparen. Zoals u hebt kunnen lezen kan vanuit de bijdrage van de Gemeente Amstelveen een deel van de kosten worden gedekt. Voor het overige deel zullen wij zelf middelen moeten zien te vinden.

Met dit doel voor ogen hebben wij ons aangemeld bij de actie Rabo ClubSupport. Leden van Rabobank Amstel & Vecht kunnen van 5 t/m 25 oktober stemmen op verschillende lokale projecten waarvan zij vinden dat deze een bijdrage verdienen uit het Coöperatief Fonds van deze bank. Stem op St Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus! Wij rekenen op uw steun.

Leden van de bank krijgen bericht wanneer en hoe zij kunnen stemmen. Bent u nog geen lid van de bank maar wél klant, privé of zakelijk? Word dan snel lid via het menu in de RABO bankieren app of RABO online bankieren. Het kost u niets. Houd rekening met enkele dagen doorlooptijd voordat uw lidmaatschap actief is en u kunt stemmen.