Rabo clubkas campagne

Actie Rabo ClubSupport. Uw stem is geld waard!

Onlangs kregen we het verheugende bericht dat onze Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus mee kan doen aan de RaboClubSupport2020 actie!

De Stichting Vrienden heeft als doel om het Rijksmonument van Pierre Cuypers, dat in september 2018 gedeeltelijk door brand werd verwoest, mede te helpen opbouwen en – als de wederopbouw is voltooid – te ondersteunen in het onderhoud.

Verder gaan wij dan weer door met het organiseren voor iedereen in de omgeving van culturele evenementen in en rond de Urbanus in Bovenkerk. De mooie, gelukkig gespaarde, toren van onze kerk is in de nacht een fraai verlicht baken voor velen in Amstelveen en omgeving.

De buitenverlichting van de Urbanuskerk is aan vervanging toe. Wij zetten ons in om de halogeen buitenschijnwerpers van toren en overige delen van de kerk te vervangen voor duurzame LED spots. Deze zijn kostbaar, maar hebben een langere levensduur en zijn een stuk energiezuiniger. Op jaarbasis verwachten wij ten opzichte van de oude spots ongeveer € 3.400, – per jaar op de stroomkosten te besparen. Een deel van de kosten kan worden gedekt vanuit een financiële bijdrage gedaan door de Gemeente Amstelveen, voor het overige deel worden aanvullende middelen gezocht.

Met dit doel voor ogen hebben wij ons aangemeld bij de actie Rabo ClubSupport. Leden van Rabobank Amstel & Vecht kunnen van 5 t/m 25 oktober stemmen op verschillende lokale projecten waarvan zij vinden dat deze een bijdrage verdienen uit het Coöperatief Fonds van deze bank. Wij rekenen op uw steun.

Leden van de bank krijgen bericht wanneer en hoe zij kunnen stemmen. Bent u nog geen lid van de bank maar wél klant, privé of zakelijk? Word dan snel lid via het menu in de RABO bankieren app of RABO-online bankieren. Het kost u niets. Houd rekening met enkele dagen doorlooptijd voordat uw lidmaatschap actief is en u kunt stemmen.

Rabobanklogo