Het Pauluskoor zoekt mannen die willen zingen

Als de tenoren en de bassen samen zingen tijdens een repetitie, dan klinkt dat zo mooi!

En als er meer deelnemers zouden zijn dan klinkt het nog beter!

Heb je zin om mee te zingen, kom dan een keer luisteren als we repeteren in de Paaskerk, Augustinuspark 1 in Amstelveen. We starten het nieuwe jaar op 4 september. Er is in ieder geval plek voor 3 tenoren en 3 bassen. Als het je aanspreekt dan kun je de eerste maand gratis meedoen.

Wij zijn een groot koor met 91 leden.  Op dit moment oefenen we liederen van Brahms. Tijdens het winterconcert op 18 november 2023 laten we ze horen. We zingen vaak grotere werken. Afgelopen voorjaar was dat de Mattheus Passion in de Urbanuskerk en volgend jaar zingen we het Requiem van Mozart. We werken met plezier aan de kwaliteit van het koor onder leiding van onze inspirerende dirigent: Marcel Joosen. 

Informatie: www.pauluskoor.nl

 Aanmelden: secretariaat.pauluskoor@gmail.com

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.