Podcastserie ‘Brand in de Urbanus’

Begin januari is de vierde en laatste aflevering van de podcastserie ‘Brand in de Urbanus’ verschenen. Deze zijn te beluisteren op de pagina “Brand in de Urbanus” een duren tussen de 22 en 27 minuten.

Heel Amstelveen staat op zijn kop als tijdens een grote brand op 15 september 2018 de St. Urbanuskerk in Bovenkerk bijna volledig wordt verwoest. Verslaggever Celine Sulsters gaat op zoek naar het verhaal achter de brand. Waarom was de impact zo groot en hoe heeft de gemeenschap het voor elkaar gekregen om de kerk te herbouwen? De afleveringen zijn:

  • Aflevering 1: Vlammenzee (de brandweer staat machteloos)
  • Aflevering 2: Verhit (de schuldvraag)
  • Aflevering 3: Bezieling (Betekenis voor Amstelveen)
  • Aflevering 4: Heimwee (meer Cuyperskerk dan daarvoor)
Noord-Holland Media

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.