Live restauratie kruiswegstatie in Museum JAN

Op zaterdag 8 oktober 2022 en na dit weekeinde iedere zaterdag tot en met zaterdag 26 november zal schilderijenrestaurateur Jazzy de Groot in het museum ‘op zaal’ aan statie nummer 14 “Jezus wordt in het graf gelegd” werken. U kunt Jazzy dan aan het werk zien en vragen stellen over het restauratiewerk aan onze staties.

Laat deze unieke kansen niet aan u voorbijgaan en plan vast een bezoek in uw agenda!

Jazzy de Groot is schilderijenrestaurator met een professioneel doctoraat in de restauratie van cultureel erfgoed. Na de opleiding aan de Universiteit van Amsterdam is zij werkzaam geweest als restaurator in musea, en sinds 2017 als zelfstandig restaurator gevestigd in Noord Holland. Meer informatie over Jazzy klik hier.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.