Roderick zoekt licht: Chocola van Urbanus

Uitzending op zaterdag 20 maart 2021 om 16:25 uur door KRO-NCRV op NPO2

Op de website van KRO-NCRV staat vermeld: De Urbanuskerk werd in 2018 door brand verwoest. Een gebeurtenis die Amstelveners in actie en vooral bij elkaar bracht.

De Urbanuskerk in Amstelveen werd in 2018 getroffen door een verwoestende brand waardoor de monumentale Cuyperskerk bijna ten onder ging. Maar de rampzalige gebeurtenis bracht de mensen uit Amstelveen bij elkaar als nooit tevoren. Schouder aan schouder werd er vanaf het begin gewerkt aan de wederopbouw van hun kerk. En er werd geld ingezameld… met chocolade van Urbanus. Chris van den Helder haalde al meer dan 30.000 euro op met z’n chocoladekar.

Verder lezen?
Programma Roderick zoekt licht
Opname Roderick zoekt licht