Zorgcompliment aan de medewerkers van Zonnehuis Bovenkerk

Woensdag 2 december door Sinterklaas uitgereikt.

Sinterklaas was dit jaar vroeg in het Zonnehuis Bovenkerk met een bijzondere missie: namelijk de zorgmedewerkers aldaar een extra hart onder de riem te steken. Sinds maart hebben de zorgmedewerkers namelijk alle zeilen moeten bijzetten om blijvend goede zorg te kunnen verlenen.

Waren onze zorgmedewerkers in de eerste golf onze “Helden” en werden overal blijken van waardering en geestdrift achtergelaten, in deze tweede golf worden zij geconfronteerd met agressie en onbegrip bij bezoek van het tehuis. Collectieve activiteiten zijn naar de afzonderlijke woningen verplaatst, waardoor er eerder meer dan minder zorg dient te worden verleend. Vrijwilligers konden meerdere maanden niet aan slag en ook ziekte onder de medewerkers maakte het niet makkelijker.

Dit nu was behoorlijk tegen het zere been van Sinterklaas. Die besloot dat met zijn verjaardag de zorgmedewerkers wel een extra presentje verdienden. Sint nam contact op met het chocolade-team van helponsuitdebrand.com. Daar was immers een goede voorraad lekkers te vinden… en Sint is altijd in voor goede doelen! Met deze choco-actie wordt ook de herbouw van de Urbanuskerk gesponsord.

Gebr. Gorter Expeditie en Verhuizingen zette zich in voor deze sympathieke aktie en zorgde ervoor dat Sint de blikjes met lekkere Martinezchocolade aan alle zorgmedewerkers van Zonnehuis Bovenkerk kon uitreiken.

Deze geste werd zeer gewaardeerd door de medewerkers van Zonnehuis Bovenkerk.