Activiteiten in de ontmoetingszaal door de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus

Met veel genoegen kondigt de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus een interessante reeks van educatieve en culturele activiteiten aan, te houden in de nieuwe zaal van de kerk, een fraaie lichte en intieme ruimte met vele mogelijkheden en een prachtig uitzicht op de nieuw ingerichte tuin rond de kerk. De zaal is uitermate geschikt voor het houden van lezingen en concerten met licht-klassieke kamermuziek en andere kleine optredens, met alle gewenste audio-visuele middelen en een goede akoestiek.

We hebben een fraaie reeks samengesteld van interessante lezingen en mooie concerten, eens per maand te houden op een zondagmiddag.

  1. Op zondag 29 september om 14.00 uur houdt Hugo Kolstee een boeiende lezing over Basilieken in Nederland
  2. Op zondagmiddag 20 oktober om 14.30 uur geeft het trio Domenica een romantisch concert
  3. Op zondag 24 november om 14.30 uur komt de restaurator van onze prachtige kruiswegstaties Jazzy de Groot uitleg geven over haar technieken en de problemen die zij tegenkwam bij het restaureren van de staties en haar oplossingen voor die problemen.

Begin 2025 zal Dolf Middelhoff een lezing verzorgen over Frans Loots, de schilder van onze kruiswegstaties. Maar daarover later dit jaar meer. In december zijn er zoveel andere (kerst)activiteiten in en rond de kerk dat deze maand niet een lezing of concert is. In januari gaan we weer door met onze reeks, daarover berichten wij u op een later tijdstip, we hebben hier al vergevorderde plannen voor. De toegangskaarten per lezing of concert kosten € 10. U krijgt ook nog een koffie/thee of een drankje in de pauze of na afloop.

Kaartjes kunt u kopen via deze link https://vriendbovenkerkseurbanus.weticket.com/ of u kunt langs gaan bij het secretariaat van de parochie in de kerk, of aan de deur van de ontmoetingsruimte.

Voor vragen kunt u een mail sturen naar  vriendbov.urbanus@gmail.com

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.